4 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym...
fot. Ruyan Ayten / Pexels

Z czym najlepiej jeść jajka? 5 najzdrowszych dodatków. Wzbogać o nie jajka faszerowane, tortille i szakszukę, a efekty Cię zaskoczą!

Jajka i awokado

Awokado, ze względu na swój delikatny smak, jest świetnym dodatkiem do past jajecznych i jako baza do faszerowanych jajek. Odrobina szczypiorku sprawi, że danie nabierze ostrzejszego smaku. Awokado jest bogate w zdrowe nienasycone kwasy tłuszczowe i potas.

Zobacz również

Przy szkołach w Żorach powstały zielone zakątki. Zobaczcie!

Przy szkołach w Żorach powstały zielone zakątki. Zobaczcie!

Terrorysta z Państwa Islamskiego deportowany z krakowskiego lotniska

Terrorysta z Państwa Islamskiego deportowany z krakowskiego lotniska

Polecamy

Medaliści MŚ z porażką na otwarcie prestiżowego turnieju. Jutro walka o 1/8 finału

Medaliści MŚ z porażką na otwarcie prestiżowego turnieju. Jutro walka o 1/8 finału

Polskie piłkarki ręczne wiedzą z kim zagrają na ME. Na drodze mistrzynie świata

Polskie piłkarki ręczne wiedzą z kim zagrają na ME. Na drodze mistrzynie świata

Miała być feta, a przyszła porażka siatkarek trenera polskiej kadry. Decydujący mecz

Miała być feta, a przyszła porażka siatkarek trenera polskiej kadry. Decydujący mecz