4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Odstaw masę do ostygnięcia. Pokrusz herbatniki na kawałki
fot. Katarzyna Puczyńska

Blok czekoladowy, czyli rarytas z czasów PRL. Hitowy przepis na deser z mleka w proszku i kakao. Jak zrobić blok kryzysowy?

Blok czekoladowy. Krok 2

Odstaw masę do ostygnięcia. Pokrusz herbatniki na kawałki

Zobacz również

Ender stawia Doganowi twarde warunki rozwodowe!

Ender stawia Doganowi twarde warunki rozwodowe!

Asia Habich, znakomita skrzypaczka ze Szprotawy na konkursie w Wiedniu!

Asia Habich, znakomita skrzypaczka ze Szprotawy na konkursie w Wiedniu!

Polecamy

Relacje „Przyjaciół” w realu. 20 lat temu wyemitowano ostatni odcinek tego serialu

Relacje „Przyjaciół” w realu. 20 lat temu wyemitowano ostatni odcinek tego serialu

Znamy pierwszą rywalkę Świątek w turnieju w Rzymie

Znamy pierwszą rywalkę Świątek w turnieju w Rzymie

Do Polski wracają przymrozki! Wtorkowa noc będzie zimna

NOWE
Do Polski wracają przymrozki! Wtorkowa noc będzie zimna