4 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Cukinie i marchewkę umyj, obierz i również zetrzyj na tarce...
fot. Katarzyna Puczyńska

Chrupiące placki warzywne z ziemniakami, cukinią i marchewką. Przepis na lekki, wiosenny obiad. Jeden składnik dodaje wyjątkowego smaku

Placki warzywne z fetą. Krok 2

Cukinie i marchewkę umyj, obierz i również zetrzyj na tarce na grubych oczkach. Przełóż je do osobnego sitka, by także odsączyć nadmiar wody. Pora drobno posiekaj.

Zobacz również

Górnik zawiódł kibiców. Remis z Puszczą po dramatycznym meczu

Górnik zawiódł kibiców. Remis z Puszczą po dramatycznym meczu

Polacy przez pół meczu toczyli w MŚ elity heroiczny bój z Amerykanami

Polacy przez pół meczu toczyli w MŚ elity heroiczny bój z Amerykanami

Polecamy

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Kroję botwinkę, wkładam do słoików i robię prostą zalewę. Na zimę będzie idealna

Arteta uhonorowany prestiżowym odznaczeniem

Arteta uhonorowany prestiżowym odznaczeniem

Najmniejsze miasta Polski zamieszkuje kilkaset osób. Wśród nich popularny kurort!

Najmniejsze miasta Polski zamieszkuje kilkaset osób. Wśród nich popularny kurort!