Czy umiemy zacząć dzień bez pieczywa?

Redakcja
Dietetyk Anna Jelonek w reportażu "Dzień Dobry TVN" sprawdziła, ile jest rodzajów pieczywa, które z nich są najpopularniejsze i czy można zacząć dzień bez kromki świeżego chleba. A jak powstaje chleb? Zdaniem specjalistów wystarczą mąka, woda, drożdże lub zakwas oraz dobre chęci i rzetelna praca piekarza. - Możemy dodać naprawdę wszystko - powiedział Szymon Tomiła, który piecze chleb w domu.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska