4 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Następnie ubij białka, stopniowo dodając cukier. Ubijaj aż...
fot. Katarzyna Puczyńska

Delikatne ciasto migdałowe, które rozpływa się w ustach. Cudownie smakuje z z bitą śmietaną. Przepis na ciasto z mielonymi migdałami

Ciasto migdałowe. Krok 2

Następnie ubij białka, stopniowo dodając cukier. Ubijaj aż masa będzie lśniąca i gęsta.

Zobacz również

Przegląd tygodnia od 28.04 w Chojnowie

NOWE
Przegląd tygodnia od 28.04 w Chojnowie

Tygodniowy przegląd prasy w Głuchołazach, (28.04-4.05.2024)

NOWE
Tygodniowy przegląd prasy w Głuchołazach, (28.04-4.05.2024)

Polecamy

Wisła zagra w el. Ligi Europy. "Nie potraktujemy tego jak wycieczki turystycznej"

ROZMOWA
Wisła zagra w el. Ligi Europy. "Nie potraktujemy tego jak wycieczki turystycznej"

Tragiczny wypadek na A1 na granicy Polski z Czechami. Nie żyją dwie osoby

Tragiczny wypadek na A1 na granicy Polski z Czechami. Nie żyją dwie osoby

Burze przejdą nad regionem. Może być niebezpiecznie. Jak należy się zachować?

Burze przejdą nad regionem. Może być niebezpiecznie. Jak należy się zachować?