Dietetyk przestrzega przed zbyt dużą ilością soli

sxc
sxc
Anna Jelonek opowiada o zaletach i wadach spożywania soli. - Zamiast soli możemy dołączyć przyprawy ziołowe, inną sól, sól morską, jodowaną - dodaje dietetyk.

Anna Jelonek: Kiedy jesteśmy w ciepłych krajach, to akurat wodę powinniśmy posolić, żeby być pozytywnie nawodnionym

Anna Jelonek: Wystarczy miesiąc, aby nie solić i docenimy smak potraw

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska