Dodatek "Z klasztornej spiżarni" już w sobotę w nto

Martketing
Już w sobotę pierwsza część nowego cyklu nto.

W Wasze ręce oddajemy niezwykłe porady Zbigniewa Tomasza Nowaka, które zawarł w swojej książce „Klasztorna spiżarnia zdrowia”. Autor podpowiada w niej nie tylko z czego robić przetwory, ale też radzi jak je przygotowywać, by były smaczne i zdrowe. Dlaczego warto robić konfitury z czarnej porzeczki i płatków róży albo domowe sałatki z ogórków? Poczytajcie.

Dziś pierwsza część, a przygotowaliśmy dla Was jeszcze sześć kolejnych.

Od autora: Przepisy do tej książki skrzętnie gromadziłem, udoskonalałem i tworzyłem przez długie lata. Gromadziłem również przez lata do niej zdjęcia, a te w sposób autentyczny pokazują zaproponowany przetwór. Sporą cześć przepisów użyczono mi w klasztorach, z którymi dane mi było współpracować lub też tam gościć. Każdy opublikowany w tym poradniku przepis opatrzyłem wyczerpującym komentarzem dotyczącym zalet odżywczo-leczniczych opisanego przetworu. W ten nowatorski sposób chciałem jeszcze bardziej udowodnić w oparciu o wiedzę, doświadczenie i wreszcie najnowsze zdobycie nauk medycznych, że wybrane przetwory to istny skarb dla zdrowia.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska