4 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Czarni lepsi od Arki w ostatnim meczu sezonu. Paweł Leończyk zakończył karierę

Czarni lepsi od Arki w ostatnim meczu sezonu. Paweł Leończyk zakończył karierę

Potknięcia faworytów. Górnik włączył się do walki o mistrza [PODSUMOWANIE]

Potknięcia faworytów. Górnik włączył się do walki o mistrza [PODSUMOWANIE]

Polecamy

Horoskop dzienny na sobotę 27 kwietnia 2024 roku

Horoskop dzienny na sobotę 27 kwietnia 2024 roku

Czas na majówkę! Odkryj z nami podróżnicze inspiracje

Czas na majówkę! Odkryj z nami podróżnicze inspiracje

Złoty na huśtawce, czyli miłej majówki

Złoty na huśtawce, czyli miłej majówki