2 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przygotowania przepisu potrzebujesz białej fasoli...
fot. Katarzyna Puczyńska

Najlepszy przepis na fasolkę po bretońsku. Tani, smaczny i pożywny obiad. Warto od razu zrobić podwójną porcję

Fasolka po bretońsku. Krok 1

Do przygotowania przepisu potrzebujesz białej fasoli namoczonej przez noc w wodzie. Najpierw ją odcedź i zalej zimną wodą. Ustaw na średni gaz i gotuj pod przykryciem przez ok. godzinę.

Zobacz również

Jest umowa na przebudowę Wolanowskiej w Radomiu i termin rozpoczęcia prac [ZDJĘCIA]

NOWE
Jest umowa na przebudowę Wolanowskiej w Radomiu i termin rozpoczęcia prac [ZDJĘCIA]

Rada Powiatu zebrała się po raz ostatni. Zaskakujący początek

NOWE
Rada Powiatu zebrała się po raz ostatni. Zaskakujący początek

Polecamy

Avenger e-Hybrid. Zaczynają się Dni Otwarte w salonach marki Jeep

Avenger e-Hybrid. Zaczynają się Dni Otwarte w salonach marki Jeep

Masz taką mąkę w domu? Nie używaj, możesz mieć przez nią raka!

Masz taką mąkę w domu? Nie używaj, możesz mieć przez nią raka!

Złoża tego pierwiastka w Polsce mogą być warte fortunę

Złoża tego pierwiastka w Polsce mogą być warte fortunę