Gotuj z Makłowiczem i Bikontem

Redakcja
W pierwszym tomie mistrzowie kuchi wprowadzają czytelnika w świat zimnych przekąsek.
W pierwszym tomie mistrzowie kuchi wprowadzają czytelnika w świat zimnych przekąsek.
Od czwartku 14 grudnia razem z nto możesz kupić pierwszą część "Nowoczesnej Kuchni Polskiej" - "Przekąski zimne"

To pierwsza z osiemnastu części, które stworzą smakowitą kolekcję kulinarną. Słynni smakosze ułożyli ją specjalnie dla naszych czytelników. Układ serii jest starannie zaplanowany.

- Kolejne części będą pojawiać się tak jak potrawy na stole, a więc: zakąski, sałatki, potem zupy, dania główne i desery - wyjaśniają autorzy.

Od dziś w "Przekąskach zimnych" znajdziecie proste i smaczne przepisy na szybkie dania do zrobienia wtedy, gdy zaskoczą nas goście. Polecamy np. pastę z wędzonego pstrąga podawaną na miniaturowych kromkach i szybkie jajka faszerowane.

Pierwsza część kolekcji kosztuje 4,70 zł (razem z gazetą). W sprzedaży do środy 20 grudnia.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska