To pierwsza z osiemnastu części, które stworzą smakowitą kolekcję kulinarną. Słynni smakosze ułożyli ją specjalnie dla naszych czytelników. Układ serii jest starannie zaplanowany.
- Kolejne części będą pojawiać się tak jak potrawy na stole, a więc: zakąski, sałatki, potem zupy, dania główne i desery - wyjaśniają autorzy.
Od dziś w "Przekąskach zimnych" znajdziecie proste i smaczne przepisy na szybkie dania do zrobienia wtedy, gdy zaskoczą nas goście. Polecamy np. pastę z wędzonego pstrąga podawaną na miniaturowych kromkach i szybkie jajka faszerowane.
Pierwsza część kolekcji kosztuje 4,70 zł (razem z gazetą). W sprzedaży do środy 20 grudnia.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?