3 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
2. Nie gotuj zbyt długo potraw zawierających witaminy, bo...
fot. pixabay.com

Jak przyrządzać posiłki, żeby nie tracić cennych witamin zawartych w owocach i warzywach?

2. Nie gotuj zbyt długo potraw zawierających witaminy, bo przejdą one do roztworu. Staraj się przy tym zużywać jak najmniej wody. Jeżeli to możliwe, nie wylewaj roztworu, w którym gotowałeś warzywa, i staraj się go wykorzystać do innych potraw.

>>> ZOBACZ WIĘCEJ NA KOLEJNYCH ZDJĘCIACH <<<

Zobacz również

Nie tak to miało wyglądać. Kolejna porażka ekipy z Opolszczyzny

Nie tak to miało wyglądać. Kolejna porażka ekipy z Opolszczyzny

Noc Muzeów w Muzeum imienia Orła Białego w Skarżysku. Wiele atrakcji! (ZDJĘCIA)

Noc Muzeów w Muzeum imienia Orła Białego w Skarżysku. Wiele atrakcji! (ZDJĘCIA)

Polecamy

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Zjadłam czereśnie i okazało się, że mam ciężką alergię. Oto, co się ze mną stało

Legia Warszawa ma nowego dyrektora sportowego

Legia Warszawa ma nowego dyrektora sportowego

Masturbacja może zapobiec rakowi prostaty? Sprawdź, co mówi lekarz

Masturbacja może zapobiec rakowi prostaty? Sprawdź, co mówi lekarz