1 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Michał Bryś chętnie łączy różne wpływy kulinarne ze świata...
fot. Karolina Grzechocińska/materiały prasowe Setki Powodów

„Kuchnia polska jest barokowa”. Rozmowa z Michałem Brysiem o gotowaniu z alkoholem

Michał Bryś

Michał Bryś chętnie łączy różne wpływy kulinarne ze świata tworząc polskie dania.

Zobacz również

Był tak pijany, że pomylił samochody. Zasnął i znalazła go właściecielka

NOWE
Był tak pijany, że pomylił samochody. Zasnął i znalazła go właściecielka

Onboarding w praktyce

Polecamy

Czas na pierwszą Polkę w Rzymie. Gdzie i o której obejrzeć?

Czas na pierwszą Polkę w Rzymie. Gdzie i o której obejrzeć?

Masz astmę? To wyzwala napady duszności. Sprawdź i uważaj!

Masz astmę? To wyzwala napady duszności. Sprawdź i uważaj!

Dopłaty do używanych samochodów. Kto będzie mógł dostać dofinansowanie?

Dopłaty do używanych samochodów. Kto będzie mógł dostać dofinansowanie?