Kuchnia z awokado w roli głównej

dzień dobry tvn/x-news
Bloger i cukiernik Bartek Boratyn przygotował w kuchni „Dzień Dobry TVN” potrawy bazujące na awokado. – Majowie i Aztekowie awokado nazywali „leśnym masłem”, ponieważ w 100 gramach miąższu z awokado znajduje się 15 gramów zdrowego tłuszczu – wyjaśnił. Boratyn zdradził przepis na praliny z awokado i pistacjami oraz stek wołowy z salsą z awokad

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska