Maciejowskie Miodu Smakowanie w dawnych włościach ks. Jana Dzierżona [zdjęcia]

Mirosław Dragon
Maciejowskie Miodu Smakowanie to organizowany co roku w dawnej pasiece księdza Jana Dzierżona festyn połączony z pokazem miodobrania i inseminacji. W dawnych włościach ojca współczesnego pszczelarstwa mieści się pasieka zarodowa, w której hodowane są pszczele królowe matki, a także produkowany jest miód. Kierownikiem pasieki zarodowej jest Andrzej Kowalik (na zdjęciu).
Maciejowskie Miodu Smakowanie to organizowany co roku w dawnej pasiece księdza Jana Dzierżona festyn połączony z pokazem miodobrania i inseminacji. W dawnych włościach ojca współczesnego pszczelarstwa mieści się pasieka zarodowa, w której hodowane są pszczele królowe matki, a także produkowany jest miód. Kierownikiem pasieki zarodowej jest Andrzej Kowalik (na zdjęciu). Mirosław Dragon
Maciejowskie Miodu Smakowanie to festyn organizowany co roku w dawnej pasiece księdza Jana Dzierżona.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska