5 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Forsycja rozkwita wczesną wiosną i cieszy intensywnym,...
fot. pixabay.com

Te rośliny omijasz obojętnie, a ich walory są niecenione. Oto jadalne chwasty i ich właściwości. Dlaczego warto je jeść?

Forsycja

Forsycja rozkwita wczesną wiosną i cieszy intensywnym, żółtym kolorem. Można ją jeść na surowo, zaparzyć jak herbatę, albo ususzyć i cieszyć się jej smakiem przez cały rok.

Zobacz również

Grillowanie w tym roku może być tańsze niż rok temu! Zobacz, jak zaoszczędzić

Grillowanie w tym roku może być tańsze niż rok temu! Zobacz, jak zaoszczędzić

Kroiła warzywo. I wtedy doszło do eksplozji!

Kroiła warzywo. I wtedy doszło do eksplozji!

Polecamy

6 na 10 uczniów używa sztucznej inteligencji do nauki. Idziemy w dobrym kierunku?

6 na 10 uczniów używa sztucznej inteligencji do nauki. Idziemy w dobrym kierunku?

Kiedy zbierzesz młode pędy sosny? To już czas!

Kiedy zbierzesz młode pędy sosny? To już czas!

Avenger e-Hybrid. Zaczynają się Dni Otwarte w salonach marki Jeep

Avenger e-Hybrid. Zaczynają się Dni Otwarte w salonach marki Jeep