3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Aby kawa była smaczna warto wybrać stopień wypalenia ziarna...
fot. Krystian Dobuszyński/archiwum PolskaPress

Najczęściej popełniane błędy podczas parzenia kawy. Jak zrobić idealną małą czarną?

Źle dobrany stopień wypalenia ziarna do metody parzenia

Aby kawa była smaczna warto wybrać stopień wypalenia ziarna pod konkretną metodę parzenia. Ciemne palenie nada się do kawiarki, jasne i średnie do metod przelewowych.

Zobacz również

Młyny Stoisław Koszalin - MKS Urbis Gniezno 32:31

Młyny Stoisław Koszalin - MKS Urbis Gniezno 32:31

Sokół Kolbuszowa Dolna znów wygrał!

Sokół Kolbuszowa Dolna znów wygrał!

Polecamy

Tajemnicza grota z muszli. Nie uwierzysz w to, jak wygląda wewnątrz!

Tajemnicza grota z muszli. Nie uwierzysz w to, jak wygląda wewnątrz!

Ostrzyca Proboszczowicka: jak wejść na niezwykły „polski wulkan”?

Ostrzyca Proboszczowicka: jak wejść na niezwykły „polski wulkan”?

Będzie zmiana na pozycji wiceliderki rankingu? To ona teraz najbardziej zagraża Idze!

Będzie zmiana na pozycji wiceliderki rankingu? To ona teraz najbardziej zagraża Idze!