Opole. Catering na wigilię i święta. Gotowe potrawy z opolskich barów, restauracji, firm gastronomicznych. Ostatni dzwonek na zamówienie

Edyta Hanszke
Edyta Hanszke
Bar Pierożek Opole: uszka z grzybami - 500 g - 49 zł, barszcz wigilijny - 250 ml - 3 zł,  pierogi ruskie - 250 g - 15,20 zł,  pierogi z kapustą i grzybami - 250 g - 15,70 zł, krokiety z kapustą i grzybami - 1 szt, 120 g -  7,10 zł
Bar Pierożek Opole: uszka z grzybami - 500 g - 49 zł, barszcz wigilijny - 250 ml - 3 zł, pierogi ruskie - 250 g - 15,20 zł, pierogi z kapustą i grzybami - 250 g - 15,70 zł, krokiety z kapustą i grzybami - 1 szt, 120 g - 7,10 zł pixabay
Catering na święta w Opolu. Sprawdziliśmy, ile kosztują dania na wigilijny stół i świąteczne dni. Dla zapracowanych i nie czujących się dobrze w kuchni jest to możliwość wsparcia lokalnych firm gastronomicznych, które z powodu obostrzeń nie mogą w pełni działać.

Krok po kroczku, najpiękniejsze w całym roczku Idą Święta - takim wpisem na Facebooku Tomasz Wąsiak z Restauracji Radiowa w Opolu zachęca do przejrzenia świątecznego menu i wybrania coś dla siebie.

- Może komuś taki pakiet pomoże, nam kochani na pewno doda wiary, że przetrwamy - dodał.

Zamówienia na świąteczne stoły w restauracjach, barach i firmach cateringowych, których ofertę sprawdziliśmy, można składać do 18, 20, a nawet 21 grudnia.

Zobaczcie wybrane dania z ofert opolskich gastronomów
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Kto musi dopłacić do podatków?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska