4 z 11
Poprzednie
Następne
Opole. Catering na wigilię i święta. Gotowe potrawy z opolskich barów, restauracji, firm gastronomicznych. Ostatni dzwonek na zamówienie
Restauracja Opolanka w Opolu
barszcz - 1l - 20 zł
zupa rybna z pulpetami z karpia - 1l/200 g pulpetów - 40 zł
żurek rybny na maślance z kiełbasą z karpia (250 g) i warzywami - 1l/55 zł
uszka z grzybami leśnymi - 1 kg - 70 zł
pierogi z kapustą i grzybami leśnymi - 1 kg - 35 zł
karp dzwonko panierowany w bułce tartej - 1 kg - 65 zł
filet z karpia z smażony na maśle z dodatkiem kopru i cytryny - 1 kg - 75 zł
ryby wędzone na cztery osoby - 560 g - 45 zł
(zamówienia do 18 grudnia)