Opolskie: Nagrodzeni w konkursie Nasze Kulinarne Dziedzictwo - smaki regionów

Edyta Hanszke
Edyta Hanszke
Ser smażony z Kadłuba został nominowany do Perły.
Ser smażony z Kadłuba został nominowany do Perły.
Cwaniakiem karłowickim, czyli salcesonem Adam i Grzegorz Ptakowie zwyciężyli w jednej z kategorii X edycji regionalnego konkursu.

Więcej czytaj w portalu:
Strefa Biznesu

Czytaj e-wydanie »

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska