3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni....
fot. Getty images/zdjęcie ilustracyjne

Pieczone warzywa na obiad lub kolację. Chrupiąca, zdrowa przekąska na chłodne dni. Sos, który do nich robię, jest obłędny!

Piecz warzywa przez godzinę w temperaturze 200 stopni. Przykryj je płachtą papieru do pieczenia, aby się nie przypiekły.

Zobacz również

Egzamin ósmoklasisty 2024 w Koninie. Byliśmy w SP 9

NOWE
Egzamin ósmoklasisty 2024 w Koninie. Byliśmy w SP 9

Od miesięcy znęcał się nad matką i groził jej śmiercią. Zainterweniowała jego siostra

NOWE
Od miesięcy znęcał się nad matką i groził jej śmiercią. Zainterweniowała jego siostra

Polecamy

Paweł Masełko nowym posłem z Opolszczyzny. Objął mandat po Rajmundzie Millerze

Paweł Masełko nowym posłem z Opolszczyzny. Objął mandat po Rajmundzie Millerze

Masz w domu stare świece? Zrób z nich świeczkę na komary i postaw na balkonie

Masz w domu stare świece? Zrób z nich świeczkę na komary i postaw na balkonie

Zaczniesz od mięty? W maju możesz suszyć pierwsze tegoroczne zioła. Jak to zrobić?

Zaczniesz od mięty? W maju możesz suszyć pierwsze tegoroczne zioła. Jak to zrobić?