Pogromcy Meatów: "Stawiamy na jakość i na produkt". Kanapki dla prawdziwych twardzieli

x-news/Dzień Dobry TVN
Pogromcy Meatów
- Chcieliśmy stworzyć dania restauracyjne, tylko podane na szybko - powiedział w "Dzień Dobry TVN" Tomasz Tomaszek, kucharz. - Stwierdziliśmy, że robimy coś, czego nie ma w Warszawie - zaznaczył Andrzej Andrzejak, kucharz. Jak panowie się poznali? Jakie dania przygotowują? Smakowite kanapki można zobaczyć na profilu Facebooka "Pogromcy Meatów" lub od razu skosztować w lokalu przy ulicy Koszykowej 1 w Warszawie.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska