Przepis na obłędny, wegański mus czekoladowy. Nie uwierzysz, co można zrobić z wody po ciecierzycy!

x-news/Agencja TVN

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Kto by pomyślał, że woda z puszki ciecierzycy doskonale nadaje się na… deser? Tak zwaną aquafabę można ubić jak białko jajka, co sprawia, że ten mus czekoladowy mogą zjeść także weganie. Zobaczcie jak w ekspresowym tempie zachwycić swoich gości niecodzienną słodkością. Ten przepis jest banalnie prosty!

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie