Przepis na obłędny, wegański mus czekoladowy. Nie uwierzysz, co można zrobić z wody po ciecierzycy!

x-news/Agencja TVN
Kto by pomyślał, że woda z puszki ciecierzycy doskonale nadaje się na… deser? Tak zwaną aquafabę można ubić jak białko jajka, co sprawia, że ten mus czekoladowy mogą zjeść także weganie. Zobaczcie jak w ekspresowym tempie zachwycić swoich gości niecodzienną słodkością. Ten przepis jest banalnie prosty!

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska