4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Por najlepiej sparzyć, by był miękki i miał mniej ostry...
fot. Katarzyna Puczyńska

Smakowita sałatka z rzodkiewki i jajka. Lekka, zdrowa i szybka do zrobienia. Wyborny przepis na śniadanie lub przystawkę

Sałatka z rzodkiewki i jajek. Krok 3

Por najlepiej sparzyć, by był miękki i miał mniej ostry smak. W tym celu najpierw go umyj, odetnij końce i zdejmij pierwsze, grube warstwy. Następnie posiekaj go na plastry, przełóż do garnka i zalej wrzącą wodą. Po 5 minutach odcedź i dodaj do sałatki.

Zobacz również

Daniel Myśliwiec, trener Widzewa: Piłkarze nie otrzymali należytej nagrody

Daniel Myśliwiec, trener Widzewa: Piłkarze nie otrzymali należytej nagrody

Jest obszerny skrót meczu Wisły z Podbeskidziem. Wszystkie gole i kontrowersje

Jest obszerny skrót meczu Wisły z Podbeskidziem. Wszystkie gole i kontrowersje

Polecamy

Czas na majówkę! Odkryj z nami podróżnicze inspiracje

Czas na majówkę! Odkryj z nami podróżnicze inspiracje

Złoty na huśtawce, czyli miłej majówki

Złoty na huśtawce, czyli miłej majówki

ME w judo. Polacy bez sukcesów w drugim dniu zmagań. Jak wygląda ranking olimpijski?

ME w judo. Polacy bez sukcesów w drugim dniu zmagań. Jak wygląda ranking olimpijski?