Pyszne i sycące dania jednogarnkowe na zimę

Dzień Dobry TVN/x-news
Świadome i zdrowe odżywianie potrafi być czasochłonne. Daria Ładocha pokazała w "Dzień Dobry TVN", jak przygotować zdrowe i proste potrawy jednogarnkowe, które nie wymagają dużo pracy. - Zasada jest jedna: jeden garnek, jedno zmywanie, a cała rodzina szczęśliwa - podkreśliła blogerka kulinarna. Na stole pojawiło się między innymi risotto z wędzonym łososiem i indyk z warzywami i orzechami nerkowca.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska