3 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Arkadiusz Miliki w ramach festiwalu proponuje dwa rodzaje...
fot. materiały prasowe Restaurant Week

Ruszyła jesienna edycja Restaurant Week 2023. Zobacz ceny festiwalowych dań. Sprawdź gdzie i jak zjeść aromatyczne posiłki

Restauracja Food&Ball w Katowicach

Arkadiusz Miliki w ramach festiwalu proponuje dwa rodzaje menu. W wersji A na przystawkę podawany będzie krem z topinamburu z gruszką i kasztanami, na danie główne gyoza parmezanowa z kapustą pak choi, marynowaną marchwią, shimeji i grzybowym bulionem dashi. W wersji B na przystawkę podaje się foccacię z kaczką, figami i dżemem pomidorowym. W obu wersjach na deser serwowana będzie czekolada z sorbetem o smaku cydrowym.

Zobacz również

Zorza polarna nad Szamotułami! Niesamowite zdjęcia

Zorza polarna nad Szamotułami! Niesamowite zdjęcia

Jak wyglądała zorza polarna nad Obornikami?

Jak wyglądała zorza polarna nad Obornikami?

Polecamy

Strażacy z Michałowic w niespełna rok zebrali ponad 36 ton elektrycznych odpadów

NOWE
Strażacy z Michałowic w niespełna rok zebrali ponad 36 ton elektrycznych odpadów

Rusza przebudowa ulicy Piastowskiej w Brzegu. Będzie zmiana organizacji ruchu

Rusza przebudowa ulicy Piastowskiej w Brzegu. Będzie zmiana organizacji ruchu

„Akacja” pięknie kwitnie i cudownie pachnie, ale zastanów się, zanim ją posadzisz

„Akacja” pięknie kwitnie i cudownie pachnie, ale zastanów się, zanim ją posadzisz