Superkoktajl

M.Adamska
M.Adamska
Jako drugie śniadanie, a nawet i trzecie, pomiędzy obiadem a kolacją, po treningu czy też przed - koktajle zawsze smakują. A szczególnie ten superfood - tak nazywa go Małgorzata Adamska, autorka przepisu.

Składniki

150 ml soku z marchwi (świeżo wyciskany)
220 g mango (ważymy po obraniu, bez pestki)
3 szt. małych czerwonych pomarańczy
50 g selera naciowego
1 łyżka jagód Goji
1 łyżka miodu

Przygotowanie:

Wszystkie składniki umieszczamy w blenderze i miksujemy do uzyskania jednolitej konsystencji.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska