1 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności....
fot. Michael Abramov/GettyImages

Szkodliwe E-dodatki do żywności. Tym trują nas producenci. Które E mogą szkodzić? Dlaczego nie wszystkie dodatki do żywności są bezpieczne

Dodatki do żywności E

Dodatki „E” to stały element przetworzonej żywności. Niektóre z nich nie są jednak tak bezpieczne, jak dotąd uznawano – i nie chodzi wcale o sztuczne barwniki czy słodziki. Warto wiedzieć, których dodatków unikać.

Zobacz również

Władze powiatu nie rozpatrzą skargi na mecenasa starostwa

NOWE
Władze powiatu nie rozpatrzą skargi na mecenasa starostwa

Iran odpala baterie obronne w bazie lotniczej w Isfahanie i ośrodku nuklearnym

NOWE
Iran odpala baterie obronne w bazie lotniczej w Isfahanie i ośrodku nuklearnym

Polecamy

Barcelona ukarana finansowo za rasistowskie zachowanie kibiców

Barcelona ukarana finansowo za rasistowskie zachowanie kibiców

Stal gorsza od Indykpolu w pierwszym meczu o 7. miejsce w PlusLidze

Stal gorsza od Indykpolu w pierwszym meczu o 7. miejsce w PlusLidze

Medaliści MŚ z porażką na otwarcie prestiżowego turnieju. Jutro walka o 1/8 finału

Medaliści MŚ z porażką na otwarcie prestiżowego turnieju. Jutro walka o 1/8 finału