4 z 14
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce...
fot. Katarzyny Puczyńska

Ekspresowe paszteciki z ciasta francuskiego. Idealne do czerwonego barszczu. Sprawdzony przepis na paszteciki z pieczarkami i mięsem

Paszteciki z ciasta francuskiego. Krok 3

Mięso z rosołu odkrój od kości, zblenduj, zmiel w maszynce lub bardzo drobno pokrój. Na patelni rozgrzej olej i podsmaż posiekaną w kostkę cebulkę i pieczarki. Dodaj mięso, wlej ok. pół szklanki wody lub bulionu i chwilę podsmaż.

Zobacz również

Gala PFL 3: 2024 Regular Season na żywo na MEGOGO!

Gala PFL 3: 2024 Regular Season na żywo na MEGOGO!

W nieczynnej sztolni w Rydułtowach powstaje strzelnica. Prace ruszyły ZDJĘCIA

W nieczynnej sztolni w Rydułtowach powstaje strzelnica. Prace ruszyły ZDJĘCIA

Polecamy

Nie działa e-Urząd Skarbowy. Co się stało?

Nie działa e-Urząd Skarbowy. Co się stało?

Świątek o dominacji w kobiecym tenisie i dzisiejszym meczu z Raducanu

Świątek o dominacji w kobiecym tenisie i dzisiejszym meczu z Raducanu

Półfinały Ligi Mistrzów i Ligi Europy bez angielskich klubów pierwszy raz od 9 lat

O TYM SIĘ MÓWI
Półfinały Ligi Mistrzów i Ligi Europy bez angielskich klubów pierwszy raz od 9 lat