3 z 6
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem...
fot. materiały prasowe restauracji Epoka

Top Chef Marcin Przybysz przybliża dania na Wielki Post. Rybny pasztet, ser z migdałów i mleko owsiane do barszczu

Marcin Przybysz o kuchni wielkopostnej

Myślę, że ten wyjątkowy okres w roku jest doskonałym czasem na podjęcie kulinarnych wyzwań. Warto więc zmobilizować się i świadomie ograniczyć spożycie mięsa. Jeśli nie dla duszy, to dla ciała - dodaje.

Zobacz również

Kolizja czterech pojazdów w w Nakle Śląskim. Znaczne utrudnienia w ruchu

Kolizja czterech pojazdów w w Nakle Śląskim. Znaczne utrudnienia w ruchu

XI edycja konkursu wokalnego „Festiwal Piosenki Polskiej" w Szczytnikach nad Kaczawą

XI edycja konkursu wokalnego „Festiwal Piosenki Polskiej" w Szczytnikach nad Kaczawą

Polecamy

Efekt motyla. Przyczyny i skutki

Efekt motyla. Przyczyny i skutki

Iga Świątek przepełniona dumą. ''To był najlepszy mój mecz w tym roku''

Iga Świątek przepełniona dumą. ''To był najlepszy mój mecz w tym roku''

ME w wioślarstwie. Męska czwórka podwójna z brązowym medalem!

ME w wioślarstwie. Męska czwórka podwójna z brązowym medalem!