W niedzielę w Opolu casting do II edycji "Hell`s Kitchen"

Magdalena Żołądź
Magdalena Żołądź
Adam Czapski jest żywym dowodem na to, jak program może zmienić kucharza-amatora w rozchwytywanego przez restauracje profesjonalistę.
Adam Czapski jest żywym dowodem na to, jak program może zmienić kucharza-amatora w rozchwytywanego przez restauracje profesjonalistę. Archiwum programu HK
Adam Czapski, Paulina Sawicka i Łukasz Kawaller, zwycięzca pierwszej edycji Hell`s Kitchen, będą wraz z ekipą Polsatu poszukiwać kulinarnych talentów, które rozbłysną w programie.

Ekipa Polsatu pojawi się w niedzielę na Żarłostacji, wielkim pikniku organizowanym przez Opolską Blogosferę Kulinarną. Jeśli marzy Wam się przygoda w największym i najdroższym na świecie programie kulinarnym, chcecie poznać słynnego Wojciecha Modesta Amaro i mieć szansę na wygranie 100 tysięcy złotych i pracy w Atelier Amaro - koniecznie przyjdźcie na casting. Nie trzeba brać ze sobą niczego, poza dobrym humorem.

- Polsat zdecydował się zorganizować casting w Opolu, bo okazało się, że wielu chętnych do wzięcia udziału w programie pochodzi z południowej Polski i ciężko im będzie dojechać do Warszawy czy Gdańska - tłumaczy Adam Czapski, opolski bloger kulinarny, który wziął udział w I edycji programu i zaszedł bardzo daleko - odpadł dopiero przed półfinałami. To dziś procentuje. Opinia i marka, jaką sobie wyrobił sprawiła, że o Adama starają się dwie opolskie restauracje.

Wraz z Adamem na castingu i na Żarłostacji pojawi się dwójka innych bohaterów tego kulinarnego show: Paulina Sawicka i jej chłopak Łukasz Kawaller, który wygrał pierwszą polską edycję Hell`s Kitchen. O godz. 14.00 we trójkę opowiedzą, jak wygląda Piekielna Kuchnia... od kuchni i spotkają się z fanami. Przygotują także jeden z deserów prezentowanych w programie.

Piknik Żarłostacja i casting do HK odbędą się w tę niedzielę na pl. Teatralnym przy kawiarni Kofeina 2,0 w Opolu. Początek o godz. 12.00.

- Zapraszamy serdecznie! Będziemy tam razem z Wami. Pomożemy, dodamy otuchy i, co najważniejsze, będziemy trzymać kciuki - zachęca Opolan Adam Czapski.

Wideo

Komentarze 3

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

G
Gość

homo......

K
Karola
W dniu 20.06.2014 o 16:32, Dariusz napisał:

Mam swoją godność i szacunek dla siebie dlatego nigdy nie zgłoszę się na casting do tego typu "programu", ale jak chcecie zostać zgnojeni i być pomiatani na oczach całej Polski to właśnie teraz macie okazję. Obejrzałem sobie kiedyś odcinek tego show i jestem zaskoczony tym, że telewizja ma taki niski poziom. Świadczy to o tym, że ludzie są mało wymagający i nie mają wyższych potrzeb, wystarczy im to, że kucharze przeklinają i wyzywają się nawzajem.

Popieram.

D
Dariusz

Mam swoją godność i szacunek dla siebie dlatego nigdy nie zgłoszę się na casting do tego typu "programu", ale jak chcecie zostać zgnojeni i być pomiatani na oczach całej Polski to właśnie teraz macie okazję. Obejrzałem sobie kiedyś odcinek tego show i jestem zaskoczony tym, że telewizja ma taki niski poziom. Świadczy to o tym, że ludzie są mało wymagający i nie mają wyższych potrzeb, wystarczy im to, że kucharze przeklinają i wyzywają się nawzajem.

Dodaj ogłoszenie