3 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Dla podkreślenia walorów smakowym śledzia można go...
fot. 123rf/dsan4o

Śledzie w oleju z octem

Dla podkreślenia walorów smakowym śledzia można go przygotować w wersji z octem. Wymoczone wcześniej ryby kroimy na kawałki, wkładamy do słoika, przekładamy piórkami cebuli, liśćmi laurowymi, ziarnami pieprzu, zalewamy olejem i dodajemy 2-3 łyżki octu. Ważne, aby naczynie było wypełnione.

Zobacz również

Wycinali z auta katalizator. Wpadli na gorącym uczynku

Wycinali z auta katalizator. Wpadli na gorącym uczynku

Hit czy kit? Kontrowersyjna wystawa przed GSW w Opolu. Usypano dwie tony tłucznia

Hit czy kit? Kontrowersyjna wystawa przed GSW w Opolu. Usypano dwie tony tłucznia

Polecamy

Czeskie divadlo. „Polska ma lepszych piłkarzy, ale w Pradze nigdy nie wygraliście”

Czeskie divadlo. „Polska ma lepszych piłkarzy, ale w Pradze nigdy nie wygraliście”

To już pewne. Hubert Hurkacz nie obroni tytułu w Miami

To już pewne. Hubert Hurkacz nie obroni tytułu w Miami

NA ŻYWO: Konferencja Santosa i Lewandowskiego przed meczem z Czechami

NA ŻYWO: Konferencja Santosa i Lewandowskiego przed meczem z Czechami

Dodaj ogłoszenie