3 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przygotowania kremu potrzebujesz ok. 500 g (1 puszka)...
fot. Katarzyna Puczyńska

Fenomenalny krem kajmakowy do ciast. Jest tak pyszny, że będziesz go podjadać z miski. Zapamiętaj przepis na idealny krem do deserów

Krem kajmakowy. Krok 1

Do przygotowania kremu potrzebujesz ok. 500 g (1 puszka) gotowej masy kajmakowej lub krówkowej. Możesz także zrobić ją samodzielnie, gotując w wodzie przez półtorej godziny puszkę mleka skondensowanego słodzonego.

Zobacz również

Konferencja „Nie dajmy się uzależnieniom” w Łasku

Konferencja „Nie dajmy się uzależnieniom” w Łasku

Poważny wypadek na skrzyżowaniu w Lublińcu. Na miejscu lądował śmigłowiec LPR

Poważny wypadek na skrzyżowaniu w Lublińcu. Na miejscu lądował śmigłowiec LPR

Polecamy

Witczak bez olimpijskiej kwalifikacji, ale reprezentacja kajakarzy ma co świętować

Witczak bez olimpijskiej kwalifikacji, ale reprezentacja kajakarzy ma co świętować

Świątek pokazała moc w stolicy Italii. Obłędny występ przeciwko Amerykance

Świątek pokazała moc w stolicy Italii. Obłędny występ przeciwko Amerykance

Wygrał raz, a już chciałby zostać mistrzem świata. Śmiałe marzenia Lando Norrisa

Wygrał raz, a już chciałby zostać mistrzem świata. Śmiałe marzenia Lando Norrisa