3 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pychotki zacznij od zagniecenia kruchego...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Pychotka na dużą blachę. Przepis na wyjątkowy rarytas na święta i nie tylko. Fenomenalne ciasto z kremem, bezą i powidłami śliwkowymi

Ciasto pychotka. Krok 1.

Przygotowanie pychotki zacznij od zagniecenia kruchego ciasta: mąkę posiekaj z masłem, dodaj żółtka, cukier i proszek do pieczenia. Całość szybko zagnieć rękami w zwarte ciasto, owiń folią spożywczą i schowaj do lodówki na minimum 30 minut.

Zobacz również

Stróżna. Wyprawa do tarnowskiego parku trampolin

Stróżna. Wyprawa do tarnowskiego parku trampolin

Wrocław znów będzie miastem lidera? Śląsk chce wywrzeć presję

NOWE
Wrocław znów będzie miastem lidera? Śląsk chce wywrzeć presję

Polecamy

Żużel. Grand Prix wraca na Stadion Narodowy. Polacy przełamią klątwę?

Żużel. Grand Prix wraca na Stadion Narodowy. Polacy przełamią klątwę?

RPP zdecydowała w sprawie stóp procentowych. Raty kredytów w górę

RPP zdecydowała w sprawie stóp procentowych. Raty kredytów w górę

Sałatka z San Francisco do obiadu. Przepis z Glukozowej Rewolucji

Sałatka z San Francisco do obiadu. Przepis z Glukozowej Rewolucji