4 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2...
fot. Katarzyna Puczyńska

Ciasto Pychotka na dużą blachę. Przepis na wyjątkowy rarytas na święta i nie tylko. Fenomenalne ciasto z kremem, bezą i powidłami śliwkowymi

Ciasto pychotka. Krok 2.

Przygotuj bezę: białka zacznij ubijać mikserem, po 2 minutach wsypuj stopniowo cukier. Po 10 minutach ubijania dodaj mąkę ziemniaczaną. Ubijaj jeszcze 1 minutę. Gotowa beza ma być sztywna i lśniąca, bez widocznego cukru.

Zobacz również

Kradzieże samochodów na Opolszczyźnie. Pojazdy najczęściej rozbierane są na części

Kradzieże samochodów na Opolszczyźnie. Pojazdy najczęściej rozbierane są na części

Terytorialsi z Przemyśla spotykają się z dziećmi i młodzieżą

Terytorialsi z Przemyśla spotykają się z dziećmi i młodzieżą

Polecamy

Iga Świątek powalczy o trzeci tytuł w Rzymie? Kiedy pierwszy mecz Polki?

Iga Świątek powalczy o trzeci tytuł w Rzymie? Kiedy pierwszy mecz Polki?

Domowe lody z mascarpone to niebo w gębie. Wystarczy zmieszać kilka składników

Domowe lody z mascarpone to niebo w gębie. Wystarczy zmieszać kilka składników

Pierwsze czereśnie i maliny w sprzedaży. Cena nie dla każdego

NOWE
Pierwsze czereśnie i maliny w sprzedaży. Cena nie dla każdego