3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem kulinarnym, podróżnikiem i fotografem. W mediach społecznościowych znany jest jako Krakowski Makaroniarz, z racji swojej pasji do kuchni włoskiej. Dwukrotnie zdobył Nagrodę Magella i siedem razy otrzymał prestiżowy tytuł World Gourmand Cookbook Award za najlepsze książki kulinarne.

Zobacz również

Ogromne dmuchańce oblegane na Placu Artystów w Kielcach. Tak świętowali najmłodsi

Ogromne dmuchańce oblegane na Placu Artystów w Kielcach. Tak świętowali najmłodsi

Dzień Dziecka w Rzeszowie. Moc atrakcji dla całych rodzin na Bulwarach

NOWE
Dzień Dziecka w Rzeszowie. Moc atrakcji dla całych rodzin na Bulwarach

Polecamy

Kiedy należy brać leki na nadciśnienie? Jest jedna konkretna pora dnia

Kiedy należy brać leki na nadciśnienie? Jest jedna konkretna pora dnia

Kiedy KRUS wypłaci rolnikom 14. emerytury?

Kiedy KRUS wypłaci rolnikom 14. emerytury?

Urlop w Turcji bez biura podróży? Sprawdź, jak najlepiej go zaplanować

Urlop w Turcji bez biura podróży? Sprawdź, jak najlepiej go zaplanować