– Niektórymi daniami możemy się cieszyć wyłącznie sezonowo. Tak jest na przykład ze szparagami, serwowanymi ze szpinakowym naleśnikiem i sosem holenderskim. To jedna z moich propozycji – mówi Małgorzata Kwiatkowska, autorka bloga kulinarnego Bon Appetit Malgorzaty. – Dania są łatwe w przygotowaniu i nie trzeba mieć wielkich zdolności kulinarnych, żeby im sprostać. Ich zaletą jest też apetyczny wygląd, więc z powodzeniem możemy je zaserwować podczas spotkań z przyjaciółmi. No i oczywiście są fit, dlatego rozkoszujcie się nimi bez obawy o nadliczbowe kilogramy.
Za nami Rzeszowskie Festiwale Fascynacji
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?