9 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i...
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 8

Jak już ciasto podrosło, posmaruj je roztrzepanym białkiem i posyp np. majerankiem czy czosnkiem niedźwiedzim. Pokrój na paszteciki.

Zobacz również

Policjant z komendy w Oświęcimiu na podium konkursu w Krakowie

Policjant z komendy w Oświęcimiu na podium konkursu w Krakowie

Oszczędności seniorki, uratowała czujność pracownicy banku

Oszczędności seniorki, uratowała czujność pracownicy banku

Polecamy

Magnus Carlsen prowadzi w Warszawie

Magnus Carlsen prowadzi w Warszawie

Wygrał raz, a już chciałby zostać mistrzem świata. Śmiałe marzenia Lando Norrisa

Wygrał raz, a już chciałby zostać mistrzem świata. Śmiałe marzenia Lando Norrisa

Poznaliśmy kandydatów Trzeciej Drogi do europarlamentu. Przedstawili swoje postulaty

Poznaliśmy kandydatów Trzeciej Drogi do europarlamentu. Przedstawili swoje postulaty