Dziczyzna na talerzu

Redakcja
Okładka 15. tomu kolekcji.
Okładka 15. tomu kolekcji.
Od 22 marca razem z nto (4,70 zł) można kupić piętnastą część "Nowoczesnej kuchni polskiej Makłowicza i Bikonta".

Tym razem panowie polecają przepisy na dania z dzikiego ptactwa, dzików, sarniny, jeleni i zajęcy.

- Wybraliśmy te mięsa, które można dostać w naszych sklepach - mówią.
Piotr Bikont lansuje na przykład sarninę, którą uważa za najlepsze "dzikie" mięso. - Nie przegapcie przepisu na udziec sarni a la Maryna - radzi.
Warto też spróbować potraw z królika.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska