Dzień 15

Redakcja

Ostatni dzień naszej wyprawy można śmiało nazwać podróżą kulinarną. Najpierw u pani Teresy w Gostomi jedliśmy jej smakowite kulebiaki, czyli pierogi z kaszą gryczaną i serem. Popijaliśmy herbatą z melisy, cytryny i miodu. Ciastem z dyni zajadali się koledzy w redakcji. W Biedrzychowicach pani Róża Zgorzelska uraczyła nas prawdziwym śląskim obiadem z kluskami. Ach, to było pyszne zakończenie całej naszej podróży. Wszystkim, którzy nas zapraszali i wysyłali SMS-owe pozdrowienia, bardzo dziękujemy. Do zobaczenia.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska