Faszerowane udko z kurczaka w sosie śliwkowym to najlepsza potrawa Opolskiego Festiwalu Smaków

Witold Chojnacki
przez restaurację Villa Park z Opola.
przez restaurację Villa Park z Opola. Witold Chojnacki
Danie serwowane jest przez restaurację Villa Park. Festiwal Smaków na opolskim rynku w niedzielę odwiedziły tłumy Opolan.

- To dla nas wielkie wyróżnienie - mówi Elwira Hamela, z-ca menadżeta Villa Park. - Na festiwal przygotowaliśmy po raz kolejny coś specjalnego i cieszę się, że trafiliśmy w podniebienia Opolan.

Najlepszą potrawę wybrali Opolanie w głosowaniu sms-owym.

Już po raz trzeci tego lata zaprosiliśmy Opolan na Rynek do wspólnej zabawy.

Tym razem mogliśmy zjeść nie tylko kołocza, ale również posmakować dań serwowanych przez opolskich restauratorów.

Opolski Festiwal Smaków zorganizował prezydent miasta Opola oraz Nowa Trybuna Opolska.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska