2 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło...
fot. Katarzyna Puczyńska

Golasy, cebularz, gryczak i tort fasolowy. Najciekawsze dania i produkty regionalne z Lubelszczyzny. Słyszałeś o nich?

Gryczak janowski

Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło (podsmażane na oleju lub maśle).

Zobacz również

Wizyta Donalda Trumpa przyniosła im szczęście. Lando Norris wygrywa po raz pierwszy

Wizyta Donalda Trumpa przyniosła im szczęście. Lando Norris wygrywa po raz pierwszy

Wszołek po kompromitującej porażce: Pokazaliśmy charakter, daliśmy z siebie wszystko

Wszołek po kompromitującej porażce: Pokazaliśmy charakter, daliśmy z siebie wszystko

Polecamy

Sensacyjne wieści w sprawie Badosy i Tsitsipasa

Sensacyjne wieści w sprawie Badosy i Tsitsipasa

Rekordowa przegrana LZS-u. Bolesna porażka w Bielsku-Białej

Rekordowa przegrana LZS-u. Bolesna porażka w Bielsku-Białej

,,Bez znieczulenia'': Chłopcy weźcie się w garść i... do roboty!

,,Bez znieczulenia'': Chłopcy weźcie się w garść i... do roboty!