Jak rozpoznać trujące garnki?

x-news/Dzień Dobry TVN
To, w czym gotujemy ma ogromne znaczenie nie tylko dla smaku potrawy, ale również dla naszego zdrowia. Czy garnki i naczynia mogą być toksyczne? Prowadząca program "Wiem, co jem na diecie" Katarzyna Bosacka wyjaśniła w "Dzień Dobry TVN", jakich garnków nie powinniśmy używać. Które z nich negatywnie wpływają na nasze zdrowie? W jakie warto zainwestować?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska