Jakich rodzajów mięs użyć do konkretnych potraw?

x-news/Agencja TVN
24.09.2008 Poznań, sklep Piotr i Paweł.
24.09.2008 Poznań, sklep Piotr i Paweł. Slawomir Seidler
Przy gotowaniu poszczególnych potraw z wołowiny warto zwrócić uwagę na dobór rodzaju mięsa. Inna część z tuszy świetnie nada się na gulasz, a inna na potrawy smażone. Oto krótki przewodnik po częściach mięsa wołowego. Zdjęcia pochodzą z x-bank gallery.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska