Karnawałowe przekąski typu finger food

Redakcja
Blogerka kulinarna Joanna Prus przygotowała w studiu "Dzień Dobry TVN" karnawałowe przekąski na jeden kęs, m.in. chleb bez mąki i pastę z łososia i chrzanu oraz pastę z fety, chilli i orzechów. Na deser Prus przyrządziła budyń na wytrwanie Julii Child i bananowe koreczki z czekoladą. Blogerka wytłumaczyła także, na czym polega kuchnia typu finger food.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska