1 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Czwarta książka Bartka Kieżuna "Hiszpania do zjedzenia" to...
fot. materiały prasowe Buchmann/Przemek Krupski

Kuchnia Hiszpanii: ogon byka i tortilla de patatas. Bartek Kieżun - Krakowski Makaroniarz zdradza przepis i opowiada o hiszpańskich smakach

Czwarta książka Bartka Kieżuna "Hiszpania do zjedzenia" to interesująca lektura przybliżająca regionalną kuchnię hiszpańską. Przepisom towarzyszą barwne opowieści dotyczące historii, obyczajów i kultury.

Zobacz również

Te panie 60 plus i ci panowie 65 plus nie muszą płacić podatku. Tak złożą wniosek

NOWE
Te panie 60 plus i ci panowie 65 plus nie muszą płacić podatku. Tak złożą wniosek

Najlepsze ścieżki dla rolkarzy w Częstochowie oraz porady, jak dbać o sprzęt
Artykuł sponsorowany

NOWE
Najlepsze ścieżki dla rolkarzy w Częstochowie oraz porady, jak dbać o sprzęt

Polecamy

Dziś półfinał Madrid Open: Znaleźć klucz do pokonania Keys. O której i gdzie oglądać?

Dziś półfinał Madrid Open: Znaleźć klucz do pokonania Keys. O której i gdzie oglądać?

GIS wycofuje produkt dla dzieci. Skażenie śmiertelną bakterią

GIS wycofuje produkt dla dzieci. Skażenie śmiertelną bakterią

Czy ZUS jest otwarty w czwartek 2 maja?

Czy ZUS jest otwarty w czwartek 2 maja?