Moskol, kwaśnica, żeberka wieprzowe, czyli zakopiańskie smaki

x-news/Dzień Dobry TVN
Szef kuchni Mariusz Bizub przygotował w kuchni "Dzień Dobry TVN" zakopiańskie smaki. Na stole pojawiły się potrawy takie, jak: moskol, kwaśnica, żeberka wieprzowe, purée z pieczonej dyni i sałatka z fenkuła. Rekordzista świata Jerzy Łaniec podjął wyzwanie robienia brzuszków podczas trwania programu.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska