Przepis na szybki sezonowy obiad: penne z bakłażanem i pomidorem

x-news/Agencja TVN

Wideo

Zobacz galerię (1 zdjęcie)
Najwięcej świeżych warzyw w Polsce mamy latem i wczesną jesienią. Należy z tego korzystać i jeść ich jak najwięcej. Sposobów na spożywanie warzyw jest wiele. Oto przepis na szybki i sezonowy obiad. Jak przygotować penne z bakłażanem i pomidorem?

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie