Rabarbar - jak go przyrządzić

Redakcja
Paweł Zając, kucharz i właściciel firmy cateringowej, przygotował w kuchni "Dzień Dobry TVN" dania z dodatkiem rabarbaru. Wśród jego rabarbarowych propozycji znalazły się między innymi: beza z konfiturą rabarbarową i karmelizowanymi truskawkami, tarta rabarbarowa, sałatka stekowa z salsą, burger na odwrocie, fondant z rabarbarem oraz orzeźwiający rabarbarowy kompot.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska