Restauracja Trio z Opola ma nowe menu. Według przepisu Adriana Feliksa Top Chef

Edh
Restauracja Trio z Opola ma nowe menu. Według przepisu Adriana Feliksa Top Chef Adrian Feliks i Dariusz Wyrobek, nowy szef kuchni w Trio.
Restauracja Trio z Opola ma nowe menu. Według przepisu Adriana Feliksa Top Chef Adrian Feliks i Dariusz Wyrobek, nowy szef kuchni w Trio. archiwum firmy
Restauracja Trio z Opola wprowadziła nowe menu po szkoleniach przeprowadzonych przez znanego z telewizyjnego programu „TopChef” Adriana Feliksa.

- Wprowadziliśmy potrawy bazujące na produktach od regionalnych dostawców - mówi Irena Koznarska, właścicielka Trio. - A funkcję szefa kuchni szkoleniowiec powierzył naszemu pracownikowi - Dariuszowi Wyrobkowi.

Trio to mikroprzedsiębiorstwo działające w Opolu od 2007 roku. Pomysł na bazowanie na produktach lokalnych właścicielka podpatrzyła we Włoszech podczas studyjnej wizyty organizowanej przez Izbę Gospodarczą Śląsk. Izba pomogła także firmie w przygotowaniu wniosku o dofinansowanie szkoleń dla pracowników 45+, na  co pieniądze mają teraz urzędy pracy.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na nto.pl Nowa Trybuna Opolska