5 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Forsycja rozkwita wczesną wiosną i cieszy intensywnym,...
fot. pixabay.com

Te rośliny omijasz obojętnie, a ich walory są niecenione. Oto jadalne chwasty i ich właściwości. Dlaczego warto je jeść?

Forsycja

Forsycja rozkwita wczesną wiosną i cieszy intensywnym, żółtym kolorem. Można ją jeść na surowo, zaparzyć jak herbatę, albo ususzyć i cieszyć się jej smakiem przez cały rok.

Zobacz również

Majówka w Szczawnie - Zdroju. Dmuchańce, koncerty i tłumy na deptaku, zobaczcie

Majówka w Szczawnie - Zdroju. Dmuchańce, koncerty i tłumy na deptaku, zobaczcie

Monika Brodka kusiła wdziękami prosto ze sceny! Tym razem odsłoniła naprawdę sporo!

HIT DNIA
Monika Brodka kusiła wdziękami prosto ze sceny! Tym razem odsłoniła naprawdę sporo!

Polecamy

Jak przeżyć majówkę za kółkiem i nie stracić auta?

Jak przeżyć majówkę za kółkiem i nie stracić auta?

Darmowy Fallout w Excelu. Niezwykle ciekawy projekt fana

Darmowy Fallout w Excelu. Niezwykle ciekawy projekt fana

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby

Czytaj etykiety! Oto 7 dodatków do żywności, które zwiększają ryzyko poważnej choroby